Mikä se shamaanirumpu on?

Shamaanirumpu, lapinrumpu, noitarumpu, kehärumpu, intiaanirumpu….rummuillamme on monta nimeä ja käyttötarkoitusta. Ennen muinoin shamaanit (paikalliset parantajat) käyttivät niitä hoidoissa ja ennustuksissaan monissa eri maailmankolkissa. Nykyisin rumpuja käytetään meditaatioon, hoitoihin, rentoutukseen ja niitä soitetaan soittamisen ilosta.

Rummun äänellä on rentouttava vaikutus ja se karistaa kiireisen työpäivän jälkeiset ajatukset. Rummun soitto helpottaa myös silloin kun on masentunut tai vihainen, rummun ääni ja soittaminen kun purkavat tunteitasi. Ota vielä liike mukaan, niin karistat arjen ajatuksistasi.

Rummun kumiseva ääni menee syvälle kehon soluihin ja saat tervehdyttävää ääniterapiaa, joka yhdessä meditatiivisen rummuttamisen kanssa tekee keholle ja mielelle hyvää.

Jos sivuilta ei löydy mieleistä, se voidaan suunnitella ja toteuttaa juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Tilausrumpu on myös hyvä lahjaidea ja se voidaan koristaa mieleiselläsi kuvalla. Lisätiedot info(at)rumpu-ukko.fi

Tervetuloa tutustumaan Rumpu-ukon puotiin, toivottavat tekijät Sari Autere ja Kai Pulli

Sari Autere - shamaanirummun tekijä
Kai Pulli - shamaanirummun tekijä

Rumpu-ukon videoita

Haluatko tietää shamaanirummuista enemmän?

Rumpu Soikoon! 18. – 21.7.19 Nuuksio

Shamanistinen luontotapahtuma Voimamatkoja, rummutusta, luontoyhteyttä, hiljentymistä sekä shamanistisia työpajoja. Lisätietoja tulossa lähiaikoina. Vuonna 2018 Rumpu Soikoon! tapahtuma järjestettiin Pohjois-Karjalan Juuassa, upeissa Kotakylän tunnelmissa.  

Lue lisää »

Ikivanhoilla shamaanien rituaaleilla vapautat traumoja ja päästät irti menneestä

Rikkinäisyys haavoittaa sisimpäämme ja saattaa lopulta syödä jopa kaiken liikenevän voiman ja energian. Sisin voi myös olla vereslihalla niin pitkään, ettei enää edes muista millaista on olla ehjä ja energinen, oma itsensä. Yksi eheytymistä edistävä keino saattaa löytyä shamaanien parista, joiden parantamistekniikoita on käytetty keskuudessamme jo tuhansien vuosien ajan. Shamanistiset opit voivat muun muassa auttaa päästämään irti traumoista, tunnepuolen ongelmista ja itsetuhoisista käyttäytymismalleista, jotka aiheuttavat meille moninaista tuskaa.

Lue lisää »
Nainen rummuttaa

Seitsemän asiaa rummun eheyttävistä voimista

Käsin valmistetulla ja uniikilla rummulla voi olla monta nimeä ja erilaista tarkoitusta. Shamaanirumpu, voimarumpu, intiaanirumpu, kehärumpu, noitarumpu. Joistakin rummuista saatetaan myös käyttää nimitystä kannus, joka viittaa suomalais-ugrilaiseen samanismiin. Yhtä kaikki – kaikilla rummuilla on muutamia yhteisiä piirteitä, joilla voi parantaa omaa elämänlaatua ja muun muassa lievittää stressiä.

Lue lisää »