Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

kesäkuu 2019

Pienniemen metsärumpukurssi

kesäkuu 2
Pienniemen tila, Rakokiventie 270
Mikkeli,
+ Google Map
rumpukurssi 2019

Rumpu-ukko opettamassa 2.6.19 Pienniemessä rummun valmistamista. Kurssista antaa lisätietoja Tiina Leinonen. Kurssi on peruttu. Oman rummun voit tulla tekemään Nuuksioon 18.7. kts. lisätiedot

Lue lisää »

PuistoBlues, Järvenpää

kesäkuu 26 - kesäkuu 28
Järvenpää, Sibeliuksenkatu 21-23
Järvenpää, 04400 Finland
+ Google Map
Rumpu-ukko on puistobluesissa

Rumpu-ukko jammaa bluesin tahdissa uniikkien shamaanirumpujen kera 26.6. - 28.6, kun Järvenpään kävelykatu muuttuu festivaaliviikon ajaksi Blueskaduksi. Blueskatu on Järvenpään Blues-Jazz diggareiden ja 550 talkoolaisen lahja kaupunkilaisille. Suomen parhaiden ilmaiskonserttien lisäksi kadulla kohtaavat diggarit, tikkarit, kanankoivet ja kebabit, vaatteet, asusteet ja kädentaitajat. Kadulla on elämyksiä ja asennetta koko rahalla. Kadulla järjestetään lisäksi Kakarablues, jossa on tekemistä perheen pienemmille bluestytöille ja -pojille. Bluestapahtuma huipentuu Vanhankylänniemeen 29.6.2019, jossa nautitaan lauantaina konsertista huippu artistien siivittämänä.

Lue lisää »

heinäkuu 2019

Rumpu soikoon! Shamanistinen luontotapahtuma, Nuuksio

heinäkuu 18 - heinäkuu 21
Nainen rummuttaa

Kuuletko shamaanirummun kutsun? Anna ikiaikaisen shamaanirummun rytmin ja väreilyn johdattaa sinut mystiselle tutkimusmatkalle omaan mieleesi ainutlaatuisessa Rumpu soikoon! -luontotapahtumassa, jonka järjestää Rumpu-ukko. Voimamatkoja, rummutusta, luontoyhteyttä, hiljentymistä sekä shamanistisia työpajoja. Lisätietoja tulossa lähiaikoina.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat