Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

huhtikuu 2019

Elämän ilo -messut, Tampere

huhtikuu 13 - huhtikuu 14
Tampere, Tampere talo, Yliopistonkatu 55
Tampere, 33100
+ Google Map

Rumpu-ukko uniikkien ja upeiden shamaanirumpujen kera Tampereella 13. - 14.4.2019 Elämän ilo -messuilla. Elämän ilo -messut tarjoaa kävijöilleen jälleen mm. elämän iloon ja henkiseen kasvuun liittyviä luentoja ja workshoppeja.

Lue lisää »

toukokuu 2019

Maailma Kylässä Helsinki

toukokuu 25 - toukokuu 26
Kaisaniemen puisto & Rautatientori, Helsinki, Rautatientori
Helsinki,
+ Google Map
Maailma kylässä -festivaali 2019

Rumpu-ukko basaarimyyjänä Maailma kylässä -festareilla Helsingissä 25. - 26.5.19. Tulkaahan moikkaamaan ja katsomaan millaisia rumpuja on tarjolla! Tapahtuma on ilmainen ja sen teemana on ilmastonmuutos. Suomen suurin poikkitaiteellinen järjestötapahtuma Maailma kylässä -festivaali juhlii 20. tapahtumavuottaan 25.–26.5.2019 Kaisaniemen puistossa ja Helsingin Rautatientorilla. Vuosittain lähes 80 000 kävijää keräävän tapahtuman ohjelmisto koostuu useiden kansainvälisten ja kotimaisten huippumuusikkojen ilmaiskonserteista, yhteiskunnallisesta keskustelusta ja elokuvista. 

Lue lisää »

kesäkuu 2019

Pienniemen metsärumpukurssi

kesäkuu 2
Pienniemen tila, Rakokiventie 270
Mikkeli,
+ Google Map
rumpukurssi 2019

Rumpu-ukko opettamassa 2.6.19 Pienniemessä rummun valmistamista. Kurssista antaa lisätietoja Tiina Leinonen.

Lue lisää »

PuistoBlues, Järvenpää

kesäkuu 26 - kesäkuu 28
Järvenpää, Sibeliuksenkatu 21-23
Järvenpää, 04400 Finland
+ Google Map
Rumpu-ukko on puistobluesissa

Rumpu-ukko jammaa bluesin tahdissa uniikkien shamaanirumpujen kera 26.6. - 28.6, kun Järvenpään kävelykatu muuttuu festivaaliviikon ajaksi Blueskaduksi. Blueskatu on Järvenpään Blues-Jazz diggareiden ja 550 talkoolaisen lahja kaupunkilaisille. Suomen parhaiden ilmaiskonserttien lisäksi kadulla kohtaavat diggarit, tikkarit, kanankoivet ja kebabit, vaatteet, asusteet ja kädentaitajat. Kadulla on elämyksiä ja asennetta koko rahalla. Kadulla järjestetään lisäksi Kakarablues, jossa on tekemistä perheen pienemmille bluestytöille ja -pojille. Bluestapahtuma huipentuu Vanhankylänniemeen 29.6.2019, jossa nautitaan lauantaina konsertista huippu artistien siivittämänä.

Lue lisää »

heinäkuu 2019

Rumpu soikoon! Shamanistinen luontotapahtuma, Nuuksio

heinäkuu 18 - heinäkuu 21
Nainen rummuttaa

Kuuletko shamaanirummun kutsun? Anna ikiaikaisen shamaanirummun rytmin ja väreilyn johdattaa sinut mystiselle tutkimusmatkalle omaan mieleesi ainutlaatuisessa Rumpu soikoon! -luontotapahtumassa, jonka järjestää Rumpu-ukko. Voimamatkoja, rummutusta, luontoyhteyttä, hiljentymistä sekä shamanistisia työpajoja. Lisätietoja tulossa lähiaikoina.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat