Erikoisrummut

Yksilölliset erikoisrumpumme hellivät aisteja monella tasolla. Lapinrumpu huokuu ikiaikaista mystiikkaa ja luo monelle mielenyhtymän tietäjästä joka rummutuksen avulla vaipui transsiin matkatakseen toispuoleiseen kysymään neuvoa ja apua esi-isiltä. Rummun päällä olevat symbolit olivat tärkeitä tietäjille kuvastaen henkien palvontapaikkojen tai Elämänpuuta.

Rumpu-ukon lapinrummut synnyttävät samaa ikiaikaista mystiikkaa matalalla äänellään ja värinällään. Rummun ääni johdattelee kuulijansa syvälle mieleen ja kehoon auttaen sinua rentoutumaan ja meditoimaan. Käsin piirretyt voimasymbolit saattavat puolestaan kertoa sinulle omaa viestiään. Rumpu sopii niin musisointiin kuin luomaan taianomaista Lapin tunnelmaa kotiin.

Taitelijan käsinmaalaamat, uniikit eläin- ja luontokuvat kertovat tarinaa suomalaisesta luonnosta ja sopivat mainiosti sisustamaan kotia. Kauniista kuvista huolimatta rummut sopivat myös soittamiseen.

Shamaanirummun matala ääni johdattelee sinut syvälle meditatiiviseen tilaan auttaen rentoutumaan ja rauhoittumaan. Rumpu sopii niin aloittelijalle kuin pidempään rummuttaneelle.

Rumpu-ukon erikoisrummut ovat aitoa, suomalaista käsityötä. Runko on tehty 7 mm koivuvanerista, joka on vahattu puuvahalla. Rummun kalvo on kotimaista, värjäämätöntä poronnahkaa. Rumpuja on erikokoisia ja -muotoisia.

Rummun mukana tulee rumpukapula sekä hoito-, ja vihkimisohjeet.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Näytetään kaikki 9 tulosta